© Aydın Kritik 2021

Aydın Kadın Haklarını Koruma Derneği,Efelerli Minikleri Sinema ile Buluşturdu

Aydın Kadın Haklarını Koruma Derneği, Efeler’de yaşayan 50 çocuğu, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan Atatürk filmi ile buluşturdu.

Aydın’da bir çok başarılı sosyal proje ile adını ön plana çıkaran Aydın Kadın Haklarını Koruma Derneği yine örnek bir proje ile hem Efelerli kadınları ardındanda çocukları Atatürk filmi ile buluşturdu.
Gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi veren dernek başkanı Habibe Gürer; ‘Kadın Haklarını Koruma Derneği olarak 2023 yılını Cumhuriyet yılı olarak ilan ettik.Yaptığımız her etkinlikte kadınlarımıza ve çocuklarımıza cumhuriyeti anlatmak, 100. yılımızı birlikte kutlamak istedik. Anıtkabire gittik.100 kadınla birlikte Atamızın huzuruna çıktık.29 Ekim’de meydanlarda gönüllü kadınlarımız ile birlikte zeybek gösterisi yapıp, Cumhuriyetimizin 100. yılını hep birlikte kutladık. Geçtiğimiz günlerde 50 kadınımız ile birlikte Atatürk filmine gittik.Bugün de 50 çocuğumuz ve 30 kadınımız ile birlikte Atatürk filmini seyretmek istedik. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza Atatürk’ü ve Cumhuriyeti en iyi şekilde anlatmalıyız.Çünkü geleceğimizi onlar şekillendirecekler.Bugün çocuklarımızın gözlerinde ki heyecanı ve ışığı görünce doğru yolda olduğumuza olan inancımız daha da fazla arttı. Bu tür etkinliklerimize devam etmek istiyoruz. Aydın’ımızda yaşayan daha fazla dezavantajlı kadınlarımıza ve çocuklarımıza destek olmak için, yüzlerinde bir parça tebessüm oluşmasına sebep olmak için çalışmalarımıza devam etmek için duyarlı daha çok vatandaşımıza ihtiyacımız var.Derneğimizin kapısı herkese açık.Gerçekleştirdiğimiz etkinlikte bize destek olan Aydın Forum Sinema’ya, herzaman fedakarca çalışan yönetim kurulumuza ve gönüllü kadınlarımıza teşekkür ediyoruz.Ayrıca her proje de herzaman yanımızda olan Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay’a da desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER