© Aydın Kritik 2021

EUROCUP Türkiye'ye Aydınlı Juri

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu ve Eurocup Türkiye işbirliği düzenlenen Antalya’da yapılacak 5. Uluslararası Güzellik Sanatları Festivalinde geçtiğimiz yıl Türkiye Şampiyonu seçilen Didimli Kuaför Onur Özden, juri olarak genç kuaförleri değerlendirecek.

31 Ekim- 3 Kasım da Antalya’da yapılacak 5. Uluslararası Güzellik Sanatları Festivali kapsamında geçtiğimiz yıl Türkiye Şampiyonu olan Didimli Kuaför Onur Özden juri üyesi olarak bu yıl yarışacak olan genç kuaförleri değerlendirecek.

EUROCUP TURKEY gibi büyük bir organizasyonda juri üyesi seçilmenin mutluluğunu yaşayan Didimli Kuaför Onur Özden Aydın Kritik Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, 'Antalya’da 5. Uluslararası Güzellik Sanatları Festivali’nde jüri olarak görev almaktan dolu dolu heyecan duyuyorum! Bu festival, güzellik ve sanatın muhteşem bir buluşması ve ben de bu yaratıcı deneyimi paylaşma şerefine eriştim. Katılımcıları ve ziyaretçileri bu muhteşem etkinliği keşfetmeye ve güzellik sanatının büyüleyici dünyasına dalmaya davet ediyorum.' ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER