Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
Bib

Başkan Adayı Durmuş; Eşitlik ve Özgürlük yolunda haklıyız, kazanacağız!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Adayı Durmuş; Eşitlik ve Özgürlük yolunda haklıyız, kazanacağız!
Aydın Duşakabin
Abone ol
Atatürkçü Düşünce Derneği Didim Şube Başkanı Yusuf Durmuş, CHP Didim Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday oldu.

Add Didim'de bir çok başarılı çalışmaya imza atan Yusuf Durmuş, CHP Didim Gençlik Kolları Başkanlığı yarışında bende varım dedi.

CHP Gençlik Kolları Kongre süreci devam ederken, Add Didim Şube Başkanı Yusuf Durmuş, CHP Didim Gençlik Kolları Başkanlığı'na adaylığını basın açıklaması ile duyurdu.
Genç Siyasetçi Durmuş açıklamasında; 'Değerli Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Üyeleri,

Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Didim Gençlik Kolları seçimlerinde aday olduğumu büyük bir onur ve heyecanla duyurmak isterim. Ben Yusuf Durmuş, aynı zamanda Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı olarak, Cumhuriyetimizin değerlerine ve Atatürk'ün ilkelerine sıkı sıkıya bağlı bir yol arkadaşınızım.

Bu yola çıkarken, hedefimiz kişisel çıkarlar değil, gençlerin ortak hedefleri ve idealleri olmalıdır. Bizler, bireylerin değil, gençliğin enerjisiyle, fikirleriyle ve ortak iradesiyle başarıya ulaşacağız. Cumhuriyetimizi koruma, demokrasimizi güçlendirme ve adaletin sağlanması yolunda hep birlikte el ele vererek yürümeliyiz.

Dayanışma, birliğin ve gücün en önemli kaynağıdır. Gençler olarak, fikirlerimizi özgürce ifade edebileceğimiz, birbirimizi anlayarak ve destekleyerek daha güçlü olacağımız bir örgüt yapısını oluşturmak zorundayız. Hep birlikte çalışarak, sorunlarımıza çözümler bulacak, geleceğimizi birlikte inşa edeceğiz.

Kişilerle değil, gençlerle yol yürüyeceğiz. Ortak akıl ve dayanışma ruhuyla, daha adil, daha özgür ve daha demokratik bir Didim için mücadele edecek cumhuriyetimizin aydınlık geleceğine, Atatürk'ün gösterdiği yolda birlikte ilerleyeceğiz.

Bu süreçte bana destek verirseniz, hep birlikte gençliğin sesini daha güçlü duyuracağız. Birlikte başaracağız, çünkü haklıyız ve kazanacağız.' ifadelerine yer verdi.

CHP Didim Gençlik Kolları Başkan Adayı açıklamasının devamında; 'Tüm üyelerimizi, gençliğin gücüne ve dayanışma ruhuna inanan herkesi beyaz listeye destek vermeye davet ediyorum. Birlikte, daha güçlü ve daha kararlı adımlar atabiliriz. Gelin, el ele vererek, gençliğin sesi ve geleceği olalım. 

Son olarak, yedi yıldır görev yapan Süleyman Çulha ve yönetimi başta olmak üzere partimize hizmet vermiş geçmiş tüm gençlik kolları başkanları ve yönetimlerine teşekkür ederim.' Dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Güzeldağ başkan yeniden adayÖnceki Haber

Güzeldağ başkan yeniden aday

Başkan Çerçioğlu: Her zaman üreticinin destekçisi olmaya devam edeceğiz.Sonraki Haber

Başkan Çerçioğlu: Her zaman üreticinin d...

Yorum Yazın

CHP’Lİ BÜLBÜL: “AYDIN’A İSTİKLAL MADALYASI VERİLSİN”
Aydın'da boş lahit mezar bulundu
İncirliova'da firari çocuk tacizcisi yakalandı
Aydın'da göçmen kaçakçılığına suçüstü
Kuşadası'nda torbacı operasyonu 1 tutuklama
CHP’Lİ BÜLBÜL’DEN NAZİLLİ’NİN KURTULUŞUNA ÖZEL KANUN TEKLİFİ: “NAZİLLİ İL OLSUN”
Germencik'te incir hırsızları kıskıvrak yakalandı
Aydın'da yangınların önlenmesi için jandarma ekipleri teyakkuzda
Aydın'da torbacı operasyonu 33 kişi yakalandı
Aydın'da gazinoda izinsiz çalışan 11 yabancı uyruklu kadın yakalandı
erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar