Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
Kontrbus bulvar

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN EKONOMİK KRİZ İÇİN ORTAK TAAHHÜTNAME

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN EKONOMİK KRİZ İÇİN ORTAK TAAHHÜTNAME
Aydın Duşakabin
Abone ol
Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Aydın'daki Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları ile birlikte ekonomik krizi hafifletmek için hazırlanan ortak taahhütnameye imza attı. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu öncülüğünde düzenlenen toplantıya, CHP’li 13 ilçe belediye başkanı katıldı. Başkanlar, AKP politikalarının vatandaşlar üzerindeki olumsuz etkilerinin hafifletilmesi için alınacak önlemleri değerlendirdi. Sosyal belediyecilik ve sürdürülebilir kent yönetimi konularında CHP'nin en iyi uygulama örneklerini hayata geçirecek projeleri uygulamaya koyacaklarını belirten başkanlar, Aydın halkının refahını artırmayı ve ekonomik krizin etkilerini azaltmayı hedeflediklerini vurguladı. Toplantı sonunda ekonomik kriz, yoksulluk ve hayat pahalılığının etkilerini hafifletmek amacıyla ortak bir taahhütname imzalandı.

İmzalanan bildiride; 'Derin yoksulluğun, ekonomik krizin, hayat pahalılığının tüm Türkiye’yi olduğu gibi ilimizi de etkisi altına aldığı bu dönemde; bizler, Aydın’a hizmet eden Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları olarak bir araya gelerek, vatandaşlarımızın AKP politikaları nedeniyle yüzleştiği bu buhranı daha az hissetmeleri için alınacak tedbirleri değerlendirdik.
Yerel yönetimlerde sosyal politikaların, sosyal belediyeciliğin ve sürdürülebilir kent yönetiminin en iyi uygulama örneklerini hayata geçiren Cumhuriyet Halk Partisi belediyeleri, bundan sonra da hayatın farklı alanlarında uygulayacağı projelerle, Aydın halkının refahını arttırmaya, ekonomik krizin etkilerini azaltmaya devam edecektir.
Aydın’a hizmete duyduğumuz yüksek motivasyonla, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Cumhuriyet Halk Partili 13 ilçe belediyesi olarak gerçekleştireceğimiz ortak projeler, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Aydın halkına hizmet etmeye, şehrimizi daha modern kılmaya yönelik olacaktır.' ifadeleri yer aldı. .

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Efeler09 SFK yoluna Didim Altınkum SK olarak devam edecekÖnceki Haber

Efeler09 SFK yoluna Didim Altınkum SK ol...

Aydın'da 196 kök kenevir ele geçirildiSonraki Haber

Aydın'da 196 kök kenevir ele geçirildi

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar