Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
Kontrbus bulvar

CHP’Lİ BÜLBÜL’DEN NAZİLLİ’NİN KURTULUŞUNA ÖZEL KANUN TEKLİFİ: “NAZİLLİ İL OLSUN”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’Lİ BÜLBÜL’DEN NAZİLLİ’NİN KURTULUŞUNA ÖZEL KANUN TEKLİFİ: “NAZİLLİ İL OLSUN”
Aydın Duşakabin
Abone ol
CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu CHP Grubu Sözcüsü Süleyman Bülbül, Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünde Nazilli’nin il olması için hazırladığı kanun teklifini Meclis Başkanlığı’na sundu.

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül, Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünde verdiği kanun teklifinde, “İktidar, Nazilli’yi il yapma vaadini unuttu. Nazilli il olursa bölgenin incisi olacaktır” dedi.

“VASİYET YERİNE GETİRİLECEKTİR”

CHP’li Bülbül’ün kanun teklifinde şu ifadelere yer verildi:

Büyük Menderes Havzası tarih boyunca hep önemli bir coğrafya olmuş, insanlığın gelişiminde öncü rol oynamıştır. Bu havzanın önemli merkezi yerleşim alanlarından biri Nazilli ve çevresidir. Kurucu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Nazilli Sümerbank’ı açarken Nazilli için söylediği ‘İstikbalde vilayet olacaktır’ sözünün de gerçekleşmesini sağlayacaktır. Büyük önderimizin vasiyeti Cumhuriyetimizin 100. yılında Nazilli il yapılarak yerine getirilecektir.

“SAMİMİLERSE TEKLİFİMİZE DESTEK VERSİNLER”

Nazilli’nin il olması konusunda iktidar vaatlerini unuttu. Samimi ve dürüstlerse kanun teklifimize destek verip Nazilli’nin il statüsüne geçirilmesinde ellerini taşın altına koyarlar.

“NAZİLLİ İL OLURSA BÖLGENİN İNCİSİ OLACAKTIR”

Değişen ve her geçen gün zorlaşan ekonomik şartlar için yeni kalkınma modelleri ortaya koymak zorundayız. Kalkınmanın temelini şehirlerimizden ve üretimden başlatmazsak bu zorlu süreç ne yazık ki bitmeyecek. Nazilli’nin il olmasını talep ettiğimiz kanun teklifini hazırlarken çevresindeki ilçelerimizle birlikte ilgi odağı olmasını, turizmden, sanayiye, ulaşımdan, kentleşmeye kadar birçok hususu göz önünde bulundurduk. Nazilli il olduğunda Kuyucak, Buharkent, Karacasu, Bozdoğan, Yenipazar, Sultanhisar ve Nazilli’ye sınır İzmir’den Beydağ ve Kiraz ilçelerinin birleştiği bir kent, bölgenin incisi durumuna gelecektir.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Germencik'te incir hırsızları kıskıvrak yakalandıÖnceki Haber

Germencik'te incir hırsızları kıskıvrak...

Kuşadası'nda torbacı operasyonu 1 tutuklamaSonraki Haber

Kuşadası'nda torbacı operasyonu 1 tutukl...

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar