Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
Kontrbus bulvar

CHP'li Tilki'den Gençlik Kolları Kongresi'ne tepki: 'tüm gençliğe ve verilen emeklere hakarettir'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'li Tilki'den Gençlik Kolları Kongresi'ne tepki: 'tüm gençliğe ve verilen emeklere hakarettir'
Aydın Duşakabin
Abone ol
Geçmiş dönem CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Yılmaz Tilki, CHP Aydın İl Gençlik Kolları Kongresi'ne çağrılmadığı için sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

2016 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı seçilen ve 4 yıl görevde bulunan Avukat Yılmaz Tilki, gençlik kolları kongresine davet edilmemesine sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

Görevde bulunduğu süre içerisinde yönetimi ve ilçe gençlik kolları ile uyum içinde çalışarak Türkiye'de ses getiren projelere imza atan CHP'li Tilki kongreye davet edilmemesini siyasi nezaketsizlik olarak nitelendirdi. CHP'li Tilki'ye partililer sosyal medya üzerinden destek verdi.

CHP'li Tilki'nin paylaşımında; 'Önceki dönem (2016 Ocak - 2020 Ağustos) tarihleri arasında yaklaşık 5 yıla yakın Ata yadigari, kurtuluş ve kuruluşun partisi, koca çınar CUMHURİYET HALK PARTİSİ AYDIN GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI görevini yürüttüm.

Görev süresi boyunca kah yargılandık kah saldırılara uğradık, örselendik, baskılandık, susturulmaya, pasifize edilmeye çalışıldık..

Ancak tek bildiğimiz Ata’nın emanetlerine sahip çıkmamız gerçeğiydi. Bu bilinç ve şiarla tarihin; bana ve birlikte yol yürüdüğüm yoldaşlarıma yüklediği sorumluluğu elimizden geldiğince yerine getirdik.

Bugün yapılacak olan CHP Aydın Gençlik Kolları Kongresine, önceki dönem gençlik kolları başkanlığı yapmış biri olarak çağrılmayıp, davet edilmemem şahsıma değil, ben ve benimle birlikte görev alan, temsiliyetini sağladığım tüm gençliğe ve verilen emeklere hakarettir.

Cumhuriyet Halk Partisi etiğini, ahlakını bilmeyen, parti kültüründen uzak, sonradan partili olanların bu nezaketsizliğini kabul etmem mümkün değildir. Bu tutum ve davranışı tüm Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarım ve büyüklerimin takdirine bırakıyorum.

BİR KEZ DAHA ANLAŞILDI Kİ ŞAHISLAR GELİP GEÇİDİR, ASLOLAN CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR. İKTİDAR YOLUNDA ÇALIŞMAYA, SAHADA YÜREKLERE DOKUNMAYA VE MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİM.' ifadeleri yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın'da 2 düzensiz göçmen, 1 organizatör yakalandıÖnceki Haber

Aydın'da 2 düzensiz göçmen, 1 organizatö...

Aydın'da 2 DEAŞ üyesi yakalandıSonraki Haber

Aydın'da 2 DEAŞ üyesi yakalandı

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar