Aydın
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
Bib

UCİM’den çağrı: ‘Farkındalık oluşturmak için mavi kurdele tak’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
UCİM’den çağrı: ‘Farkındalık oluşturmak için mavi kurdele tak’
Aydın Duşakabin
Abone ol
Her yıl, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) tarafından, kuruluş yıl dönümü olan 11 Temmuz'un bulunduğu hafta "Mavi Kurdele Farkındalık Haftası" olarak anılmaktadır. Bu özel hafta boyunca, çocukların güvenliği ve geleceği için toplumdaki her bireyi bilinçlendirmek amacıyla eğitimler, ziyaretler, stant çalışmaları gibi çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.

  UCİM Derneği, çocuk istismarını önlemek adına farkındalık eğitimleri düzenlediğini, istismara maruz kalan çocuklara hukuki destek, psikolojik destek ve burs imkânı sağladığını belirtmektedir. 

 

UCİM Dernek Başkanı Saadet Özkan ve  Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan, Mavi Kurdele Farkındalık Haftası hakkında şu mesajı iletmiştir:

 

"Her çocuk güvenli ve sevgi dolu bir ortamda büyümeyi hak eder. Maalesef, çocuk istismarı ülkemizde ve dünyada hala büyük bir sorun olmaya devam ediyor. UCİM olarak, Mavi Kurdele Farkındalık Haftası boyunca, çocuklarımızın haklarını savunmak ve onların yanında olmak için toplumun tüm kesimlerini bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Bu hafta boyunca düzenlediğimiz etkinlikler ile çocuk istismarına karşı sesimizi duyurmak istiyoruz. Her bireyin mavi kurdele takarak bu mücadelede bizimle birlikte olması, çocuklarımızın güvenli bir geleceğe adım atmalarına katkı sağlayacaktır. Birlikte daha güçlü ve etkili olabiliriz."

 

Toplumun Her Kesimini Bilinçlendirmek İçin Mavi Kurdele Tak

 

Mavi Kurdele Farkındalık Haftası, çocukların korunması için çocukların sesini duyurma ve farkındalık oluşturma amacıyla düzenlenmektedir. 

 

UCİM Derneği, bu hafta boyunca yaptığı çalışmalar ile toplumu bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır. Dernek, toplumun tüm kesimlerini çocuk istismarına karşı bilinçlendirmek ve çocukların güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Her bireyin katkısıyla, çocukların güvenli bir geleceğe adım atmalarına yardımcı olabiliriz diyerek, mavi kurdele takmanın farkındalık için önemine vurgu yapmaktadır.

 

Bu hafta içinde bilgilendirme ve eğitim çalışmaları, toplumsal etkinlikler ve sosyal medya kampanyaları gerçekleştirilecektir. UCİM Derneği, hep birlikte çocuk istismarına karşı farkındalık oluşturmak için mavi kurdele takarak destek olunabileceğini, çocukların yanında olmanın ve onlara güvenli bir gelecek sunmanın bizim elimizde olduğunu belirterek, Mavi Kurdelelerini taktıklarını ifade etmektedir.

 

Mavi Kurdele Farkındalık Haftası boyunca, UCİM Derneği, birlikte çocukların sesini duyurmak, onları korumak ve onlara parlak bir gelecek sağlamak amacıyla tüm vatandaşları desteğe çağırmaktadır

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Gençlik Kolları’ndan Çerçioğlu’na ziyaretÖnceki Haber

CHP Gençlik Kolları’ndan Çerçioğlu’na zi...

ÇERÇİOĞLU KPSS ADAYLARINI YALNIZ BIRAKMADISonraki Haber

ÇERÇİOĞLU KPSS ADAYLARINI YALNIZ BIRAKMA...

Yorum Yazın

CHP’Lİ BÜLBÜL: “AYDIN’A İSTİKLAL MADALYASI VERİLSİN”
Aydın'da boş lahit mezar bulundu
İncirliova'da firari çocuk tacizcisi yakalandı
Aydın'da göçmen kaçakçılığına suçüstü
Kuşadası'nda torbacı operasyonu 1 tutuklama
CHP’Lİ BÜLBÜL’DEN NAZİLLİ’NİN KURTULUŞUNA ÖZEL KANUN TEKLİFİ: “NAZİLLİ İL OLSUN”
Germencik'te incir hırsızları kıskıvrak yakalandı
Aydın'da yangınların önlenmesi için jandarma ekipleri teyakkuzda
Aydın'da torbacı operasyonu 33 kişi yakalandı
Aydın'da gazinoda izinsiz çalışan 11 yabancı uyruklu kadın yakalandı
erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar